Solvik hyllar idolvinnaren

12 december, 2023 andreas

Solvik hyllar idolvinnaren

Stolt över kraften i vårt ”lilla” Skellefteå, som inte är så litet längre. Ikväll har vi firat vår fina Skellefteå-bo och tillika Idolvinnare Cimberly 🥳🥳. Fick inte bara se henne framträda. Vi på Solviksfolkhogskola fick även det ärofyllda uppdraget att ta fram ett konstverk som hyllning inför hennes och idolernas konsert på Sarakulturhus ikväll. Vi hade tre dygn på oss, så Åsa Wallmark och hennes parhäst Elisabet tog bollen på vinst eller förlust. Det blev lite svettigt, men det kändes som om det blev en vinst för alla parter 🫶🏻🫶🏻. Tack @skellefteakommun @visitskelleftea @solviksfolkhogskola @w_print_ @sarakulturhus för snabbt och fint samarbete 🙏🏼. Och tack @cimwa för din MAGISKA röst, sann förebild för våra unga och värdig vinnare av @tv4idol 2023. Stort GRATTIS och lycka till!!