SOLVIK
SOMMARBAS

En sommarvistelse med både
trygghet och rika upplevelser

Sommarbas 2024

Sommarbas vänder sig till vuxna som önskar en sommarvistelse med både trygghet och rika upplevelser. Till Sommarbas är man välkommen oavsett hur mycket eller lite hjälp man behöver.

På Sommarbas får man god mat, bra boende och mycket roligt. Exempel på det är utflykter, bad- konst- och musikupplevelser, bio, fest och sommardisco. Sommarbas vänder sig i första hand till personer som är under 65 år.

Fickpengar

Till utflykterna behövs fickpengar, ca 500 kronor (300 kronor till fickpengar, 200 kronor till gemensam kassa). Vi brukar erbjuda kursdeltagarna att deponera sina pengar hos vår kurskassör. Det är också möjligt att skicka kursdeltagarens pengar direkt till vår kurskassör. Kontakta oss för namn och adress.

Kontaktperson som kan nås

Det är nödvändigt att vi får namn och telefonnummer till någon kontaktperson som kan nås under kurstiden, om vi behöver rådgöra med någon som känner kursdeltagarna väl.

Medicin

Deltagare som behöver medicin måste ha dosetter eller liknande.

Hjälpmedel

Om någon behöver särskilda hjälpmedel, som höj- och sänkbar säng, lyft, duschstol eller annat, måste deltagaren ordna det själv. OBS!!! Från och med 2015 kan inte Solvik ordna hjälpmedel.

Assistansbehov

Deltagare med personlig assistans måste ta med sin assistent till Sommarbas. Kursdeltagare med funktionshinder som gör det svårt för honom/henne att umgås i grupp, måste ange det i god tid! Deltagare som är beviljade stora insatser via LSS eller LASS tar alltså med egen assistent.

Vill du veta mer?

Susanne Larsson
Skicka ett mail
Tel: 0910-73 20 00

Datum:

Datum för kursstarten blir onsdag den 12 juni till måndag den 17 juni. Totalt blir det 6 dagar.  Observera att kursen är i juni månad.

Sista ansökningsdag:

22 mars

Ansökningsinformation

Du kan hämta hem en ansökningsblankett i PDF-format genom att gå till  sidan för ansökningar . Skriv ut blanketten och skicka den till: Solviks Folkhögskola, Frostkåge 105, 934 92  KÅGE.

Besked om antagning får du per brev i april/maj.

Om du inte har någon skrivare, kan du ringa 0910-73 20 00 eller mejla till Solviks administration, så skickar vi ansökningsblankett till dig.

Till sist…

Vi på Solviks Folkhögskola ser fram emot Sommarbas. Det är en av sommarens höjdpunkter! Många vänliga hälsningar från Sommarbas-teamet genom:

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER!

Kontakta oss gärna