Måla digital hos oss!

24 oktober, 2023 andreas

Måla digital hos oss!

Med en fokusperiod på två veckor under höstterminen får deltagarna hos oss på ’Datorspel & Filmeffekter’ möjlighet att utforska digitalt måleri, bildredigering och visuell kreativitet. En av de viktiga färdigheterna som utvecklas är förmågan att teckna och förstå människans proportioner, vilket är avgörande för att skapa övertygande karaktärer.

 Förutom traditionellt tecknande och skissarbete med papper & penna använder deltagarna programvaran Krita, som är känd för sin kraftfulla funktionalitet och användarvänlighet. Detta verktyg ger möjlighet att utforska sin kreativitet och skapa imponerande visuella verk.

Kursen ’Datorspel & Filmeffekter’ på Solviks Folkhögskola är en fantastisk möjlighet för de som är intresserade av digitalt skapande att fördjupa sig i ämnet och förbättra sina färdigheter!