BERÄTTARVERKSTAD

8 juni, 2023 andreas

BERÄTTARVERKSTAD

TRÄNA DITT MUNTLIGA BERÄTTANDE!

Vill du utveckla din berättarteknik och lära dig storytelling utöver det vanliga? Anmäl dig till höstens roligaste berättarverkstad där vi under 15 tillfällen hjälper varandra att nå nya höjder inom muntlig berättarteknik. Passar alla oavsett ålder, bakgrund och grundkunskaper.

Fundera inte – säkra din plats idag!

Vi övar på vårt berättande och ger varandra feedback i en öppen och tillitsfull miljö med fokus på att utvecklas och ha roligt tillsammans. Ett tillfälle varje månad under kursens gång anordnar vi ett berättarcafé. Här är syftet att vi får dela med oss av vårt berättande. Vi bjuder även in andra med berättarintresse för ett gott utbyte och lärande inför publik. Träffarna är handledarstyrda och hålls på måndagar mellan 13:30 – 15:30 med start den 4 september.

I huvuddrag kommer träffarna att innehålla:

  • 15 mötestillfällen med fördjupande träningsövningar inom det muntliga berättandet.
  • Ett tillfälle i månaden då vi bjuder in andra lyssnare och berättare. Det blir ett berättarcafé med möjlighet att köpa Afternoon Tea.
  • Anteckningsbok och penna.
  • Kostnad för deltagande: 200 kronor.

ANMÄLAN SENAST 1 AUGUSTI VIA SOLVIKS HEMSIDA: https://solvik.fhsk.se/ansok/