Vi söker ny fastighetsskötare

13 maj, 2022 andreas

Vi söker ny fastighetsskötare

Är du vår nya FASTIGHETSSKÖTARE?

Solviks folkhögskola ligger i byn Frostkåge, som ligger 18 km norr om Skellefteå. Totalt har skolan ca 200 deltagare på långa kurser, samt flera hundra inom kortkursverksamheten. På skolan arbetar 45 engagerade medarbetare. 

Solvik har ett stort fastighetsbestånd, stora utomhusytor samt lite skogsmark. Idag finns två anställda fastighetsskötare på skolan och vi ser ett behov av att ytterligare anställa för att möta de underhålls- och renoveringsbehov som finns.

Tjänstebeskrivning

I din roll utför du varierande arbetsuppgifter inom fastighetsskötsel, underhåll och reparationer med kvalitetstänk i alla led. 

Du har servicekänsla, är noggrann och ordningsam. Som person är du flexibel och gillar ditt arbete och ser möjligheter för utveckling i dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Arbetsuppgifterna består av bland annat målningsarbete, byggnadsrenoveringar och andra hantverksarbeten. Andra exempel på arbetsuppgifter är till exempel gräsklippning, röjningsarbete i skog, snöröjning, sophantering, sandning, byte av belysning och annat dagligt underhållsarbete.

Kvalifikationer 

Du ska kunna utföra tekniska arbeten inom tillsyn, skötsel, förebyggande-, felavhjälpande- samt planerat underhåll. Därtill ska du ha kunskaper att utföra funktionstester, felsökningar och mindre reparationsarbeten. Det är meriterande om du har formell kompetens inom el, vvs och bygg.

Du bör ha en god kommunikativ förmåga för att upprätthålla väl fungerande kommunikation med personal och deltagare på skolan.

Varaktighet: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tjänsteomfattning: Deltid 60 %

Tillträdesdag 2022-08-01, eller enligt överenskommelse.

Ansökan med personligt brev och CV skickas till info@solviksfolkhogskola.se

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag: 2022-06-13

Kontakt Andreas Berglund, rektor. 0910-73 20 20 eller 070-362 86 10 Johanna Sehlstedt, biträdande rektor 0910-73 20 13

Anders Lidman, fastighetsskötare. 0910-73 20 41