Ny skrivarkurs

13 maj, 2022 andreas

Ny skrivarkurs

Skrivarkurs på Solviks folkhögskola höstterminen 2022

Drömmer Du om att skriva en bok? Har Du skrivit många texter som Du ännu ej visat någon? Vill Du förbättra Dina alster och få feedback från andra? Står Du kanske i begrepp att skriva om Din släkt eller Din hemort? Eller känner Du helt enkelt ett behov av att skriva för att få utlopp för Dina tankar, känslor och upplevelser? I så fall är Solviks skrivarkurs något för Dig. Under femton tillfällen, torsdagar mellan 17.00 och 21.00 träffas vi kring vårt skrivande utifrån Jorun Modéns bok Skriv Skriv Skriv. 

Förutom boken, som ingår i kursavgiften, kommer verksamma författare, bildkonst och musik samt kortare utfärder i naturen och andra intressanta miljöer att erbjudas som inspiration för vårt skapande. Varje sammankomst inleds med gemensam middag, men för den som inte kan delta i den finns möjlighet att ansluta 17.30.

Kursstart: torsdag 1 september kl. 17.00, inkl. kostnadsfri middag.

Kostnad: 400 kr. Där ingår kursavgift, boken Skriv Skriv Skriv av Jorun Modén och fika under kvällen samt middag vid första kurstillfället. Därefter kommer middagen att kosta 50 kr.

Omfattning: 4 timmar mellan 17.00 och 21.00 varje torsdag 1 sept. – 15 dec. (lov v 44). 

Kursledare: Katarina Hedlund, Solviks folkhögskola 

AnnLouise Marklund, Solviks folkhögskola