Vår elev Hanna släpper ny musik

11 december, 2020

Vår elev Hanna släpper ny musik

Vår elev Hanna Krehla släpper ny musik tillsammans med våra gamla elever Maya och Benjamin. Så här skriver Hanna på sin Facebook:

”NU PÅ SPOTIFY! Så tacksam och glad att jag fått producera och skriva den här låten tillsammans med Benjamin Mjönes & Maya Arctaedius.

Kan knappt förstå att vi äntligen har tagit oss hit! Vi har jobbat med den här låten under 9 månader. Mest över zoom. Är så glad att vårt samarbete funkat så bra på distans ❤ Det har verkligen varit en team effort! Enormt tack till alla jag pluggat musikproduktion med och mina lärare på Solviks Folkhögskola som gett feedback under hela processen vilket varit avgörande för hur låten kunde bli det den blev! Tack tack tack!!! Jag älskar den här låten så mycket. Hoppas ni tycker om den!”