REKO-ring

26 november, 2020

REKO-ring

Pandemin fortsätter att sätta sina spår i vår verksamhet. Vi hade planerat och annonserat för julbord men det har vi valt att ställa in.

Vi fortsätter att anpassa vår verksamhet så att den ska passa in i rådande situation – så vi provar att utvidga vår försäljning av matlådor – nu på en Facebooksida som heter Reko-ringen Skellefteå.  Vad är då det?

 ”En REKO-ring är ett sätt att sälja och köpa närproducerad mat helt utan mellanhänder. Enkelt och genialt!” Du hittar REKO-ringen här!

Vår annons ser ut så här:

I dessa mycket speciella tider har vi valt att diversifiera oss och bl a sälja matlådor och smörgåstårtor här i Reko-ring Skellefteå. Hoppas det ska smaka! Ni lägger er order i kommentarsfältet. Nedan lägger jag ut det vi säljer – sista beställning är kl.16.00 dagen innan (2/12) utlämning. Tummen upp ?innebär bekräftad order. Vi meddelar betalningsinformation dagen innan utlämning om man vill betala i förväg och endast Swish betalning. Ni hittar oss på Anderstorps parkering.

Till utlämning den 3 december erbjuder Restaurang Solvik frysta matlådor – bra till matlådan till jobbet? Alla maträtterna är förpackade i plastlådor med lock. Alla rätterna är dessutom laktosfria.

Lådor med animaliska proteiner:

Viltskavsgryta, mos (hjortskav polarica)
Kalkonpastasås, pasta (svensk rökt kalkon)
Lasagne (svensk kycklingfärs)

Vegetarisk lådor:

Kålrotslåda med vegetarisk biff (gjort från grunden)
Lasagne vegetarisk (gjort från grunden)

Smörgåstårta

Smörgåstårta 10 bitars fyllning (3 bottnar) – bredbar leverpastej och morotsröra. Garnering skinka, ägg, ost, räkor, tomater, sallad, gurka, dill, citron.

Prislista:

Frysta matlådor 60 kr/st
Smörgåstårta 420 kr/st (10 bitar)