Investera i ditt ledarskap

20 november, 2020

Investera i ditt ledarskap

Efter två  uppskattade kurser startar den tredje upplagan av distanskursen KRIKs akademi för ledarskap upp den 9 januari 2021. En perfekt utbildning för dig som står i jobb eller skola och inte har möjlighet att flytta men som vill investera i ditt personliga ledarskap.

Med hjälp av erfarna och kunniga föreläsare kommer du under KRIKs akademi för ledarskap att få en massa ny kunskap, inspiration och erfarenheter kring ledarskap. Kursen har fokus på ledarskap från många olika perspektiv, samtliga utifrån en kristen grund. Här nedan är ett antal ämnen som du kan se fram emot att möta under kursen:

  • Ambassadörer för Guds rike
  • Förtroende
  • Möte med nya generationer
  • Vision
  • Organisationskultur
  • Yttre press – inre stress