Information med anledning av Coronaviruset

18 mars, 2020

Information med anledning av Coronaviruset

Information med anledning av det nya Coronavirusets spridning i Sverige:

På Solviks folkhögskola följer vi Folkbildningsrådets rekommendation om övergång till distans- och fjärrstudier. Från och med måndag den 23 mars kommer samtliga kurser hos oss att växla om och drivas på distans. Vi kommer i dagsläget inte att stänga vårt internat, man kan fortfarande bo här och bedriva distansstudier.

Vi gör samtidigt en del förändringar i vår restaurang. Vi kommer inte längre att erbjuda en lunchbuffé utan övergår till tallriksservering. Vi sänker priset och erbjuder en rätt istället för flera. Restaurangen är fortfarande öppen för allmänheten.

Dessa förändringar är en tillfällig lösning som upphör när myndigheterna bedömer att vi återigen kan träffas för närstudier i våra lokaler.