KRIK
LEDARSKAP

För dig som vill utvecklas
som ledare

KRIK:s Akademi för ledarskap

Att vara ledare är en stor förmån och glädje samtidigt som det kan vara en stor utmaning, inte minst som ung ledare. Och hur ska jag dessutom hinna med att utveckla mig som ledare?

I KRIK brinner vi för ledarskap och vi vill hela tiden göra vårt bästa för att hjälpa nya ledare att utmanas och utvecklas. Därför presenterar vi nu en fantastisk möjlighet för dig som vill utvecklas som ledare genom en distanskurs på kvartsfart som startar i januari 2021. Vi välkomnar dig till en kurs där du får utvecklas genom både teori och praktik, där vi delar med oss av kunskap och erfarenheter. Kursen vänder sig både till dig som redan står som ledare i något sammanhang och till dig som önskar att bli ledare. Du som söker bör vara minst 18 år.

Upplägget passar perfekt för dig som står i jobb eller skola och inte har möjlighet att flytta men ändå vill gå en ledarutbildning och vill investera i ditt personliga ledarskap. Vi kommer att kunna individualisera och delvis också anpassa innehåll och undervisning efter gruppens sammansättning. Med hjälp av erfarna och kunniga föreläsare kommer du att få en massa ny kunskap, inspiration och erfarenheter kring ledarskap.