RESTAURANG
& KONFERENS

Hållbar, varierad, och fantastisk mat i
inspirerande restaurangmiljö. Alltid med
vegetariskt alternativ.

Restaurangen

I vår vackra restaurang med utsikt över fjärden, erbjuder vi en välfylld lunchbuffé måndag – fredag mellan kl. 11.00–13.00. Vi serverar två varma rätter, ett vegetariskt alternativ och en stor salladsbuffé. Vatten, stilla och kolsyrat, serveras till lunchen och naturligtvis ingår kaffe och kaka efter maten. Vår restaurang rymmer ca 170 personer och förutom vår dagliga lunch ordnar vi en mängd olika typer av fester och konferenser.

TakeAway

Nu kan du beställa TakeAway från Solviks restaurang. En TakeAway portion innebär att du får en låda med blandade grönsaker från vår salladsbuffé, en låda med varm mat, smör, bröd och en kaka för 80 kr. Vi kan komma ut med maten till bilen eller så kommer du in och hämtar vid kassan. Betalning sker med swish om du vill att vi kommer ut med maten.

Ring och beställ på telnr: 0910732004, 0702815414 eller maila till wiveca.ogren@solviksfolkhogskola.se

Festtankar

Vi ordnar bröllop, personalutbildning, lunchmöte, frukostmöte, födelsedagsfest, julbord, släktträff, Kick Off eller annat. Önskas ett glas vin/öl till maten så har restaurangen alkoholtillstånd. Självklart hjälper vi er också gärna att komponera den perfekta personaldagen, middagen eller mottagningen. Vi kommer gärna med förslag på menyer och kan även erbjuda underhållning som tillval mot en extra kostnad.  Vi tillverkar även och säljer smörgåstårtor på beställning.

Minnesstund

I samband med begravning kan vi ordna mat, fika eller kanske smörgåstårta vid en minnesstund.

Bussutflykt

Om ni är på utflykt eller bara passerar kan vi erbjuda fika, lunch, middag och olika programinslag som musikunderhållning, föreläsningar och filmvisning.  Att parkera bussen är inget problem då vi har stora ytor tillgängliga.

Dagkonferens

För er som vill lämna era vanliga omgivningar för en dag och förlägga er konferens, personalutbildning, kurs eller kick-off i en annan miljö, är Solvik ett utmärkt val.Solvik ligger vackert beläget nära skogen och havet. Eftersom vi ligger nära E4 finns goda bussförbindelser. Vi erbjuder konferenslokaler för upp till 35 personer samt en aula för större samlingar. I lokalerna finns tillgång till moderna tekniska hjälpmedel för att kunna genomföra en effektiv och trevlig konferens.

Aktiviteter

Trevliga kringarrangemang som t ex underhållning av Solviks musiklinje hör till de inslag som höjer trivselfaktorn hos oss. Ge din personal en extra kick genom att kombinera konferensen med några praktiska inslag. En ”prova-på-timme” på vår konstlinje med måleri, eller en musikalisk upplevelse med hjälp av vår musiklinje. På området finns även en idrottshall med bastu samt en badtunna.

Vill du veta mera eller göra en bokning/beställning kontakta vår husmor Wiveca.ogren@solviksfolkhogskola.se.

Bilder!

Här kan du se ett exempel på hur våra dukningar kan se ut på Solvik

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER!

Kontakta oss gärna