THE POWER OF
WORDS AND MUSIC

A Workshop In Creative Songwriting

Vill du utvecklas som låtskrivare? ”The power of words and music” är en kurs där du får utvecklas som textförfattare, kompositör och arrangör. Vi jobbar i alla genrer.

Kursen läses på distans torsdagskvällar med appen zoom som forum. Föreläsningar ges av Mattias Lindqvist och Cyndee Peters och du får sedan uppgifter och feedback på dina texter och musik. En fördel är om man spelar ett ackordsinstrument. Man bör också ha tillgång till dator och valfritt musikprogram. T ex garageband, logic, pro tools etc.

I din ansökan ska du skicka in 2-3 sånger du skrivit samt ett personligt brev där du berättar vem du är och varför du vill gå den här kursen. Sånger och text dokument skickas separat till mattias.lindqvist@solviksfolkhogskola.se

Kursen är gratis och går på 25 % fart

Några citat från deltagare

Om man vill få chansen att utveckla sin förmåga att skriva låtar och även utvecklas musikaliskt är ’The Power of Words and Music’ en fantastisk farkost för ens utveckling. Formatet på kursen är ett utomordentligt sätt för att få igång rutin på sin egen produktion med återkommande deadlines. Förutom förstklassig handledning från Mattias och Cyndee så ligger det även ett stort lärande i att få och ge konstruktiv feedback på det som skapas i gruppen, vilket i sig är något som hjälper till i slipandet på de egna produktionerna. Detta är något av det roligaste jag gjort i musikväg.”

– Victor Negrete

”Det är en oerhörd lyx att få möjlighet till individuell handledning av Mattias och Cyndee. De kommer att utmana dig och de gör det med sådan kompetens och värme. Ta chansen om du kan!”

– Anna-Maria

Förkunskapskrav:

Inga förkunskapskrav. Det är dock en fördel om man kan spela ett ackordsinstrument.

Vill du veta mer?

Mattias Lindqvist, kursföreståndare  
Tel: 0910 – 73 20 00
Skicka ett mail

Läsårstider:

1 år, 36 veckor
2024-08-20 — 2024-12-20
2025-01-08 — 2025-06-05

Sista ansökningsdag:

9 juni

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER!

Kontakta oss gärna