SOMMAR
PROGRAM

Detta händer på
Solvik i sommar

Sommarprogram 2021

Under sommaren kommer vi ha massor av olika aktiviteter på Solvik. Allt från lunchservering och café till konstutställning. Ni är varmt välkomna att besöka oss!

Restaurang/Café & Konstutställning

Kom och besök vår restaurang och ät vår lunchbuffé eller köpa mjukglass och fika. Mellan kl 11-13  kommer det att serveras lunch och fram till kl 15.00 kan man köpa fika och mjukglass. 

På torsdagar då vi har musikunderhållning kommer det att finnas ett större utbud av fika och smörgåstårta. Övriga dagar har vi ett mindre sortiment fikabröd men mjukglass finns alla dagar. 

Konstutställningen finns inne i restaurangen och utställare är lokala konstnärer. Visitkort/kontaktuppgifter finns utlagda om man vill ha kontakt med konstnären för ett köp.

Öppettider v. 26 – v. 31:

Måndag, tisdag, onsdag, fredag: 11:00-15:00
Torsdag: 11:00-20:00
Lördag, söndag: Stängt

Musikunderhållning

På torsdagar kommer vi att ha musikcafé kl 18:00. Kom och fika och lyssna på fantastisk musik. Scenen är utomhus och publiken sitter på vår altan och nedanför på gräsmattan. Medtag gärna en filt om sommarkvällen blir sval.

Varmt välkomna!

Ställplats husbilar

Öppettider från midsommar v.25 den 21 juni – v.32 den 15 augusti. Instruktioner för hur man betalar och får kod till gymnastikens toaletter och duschar finns på en tavla vid parkeringen.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER!

Kontakta oss gärna