HÅLL
BALANSEN

Få tid att leva

Vill du öka din potential? Vill du bli en bättre förälder, partner, kollega? Få ett bättre sexliv? Vill du sova bättre? Vill du få fler och bättre idéer? Vill du veta hur du kan bli på bättre humör och få mer tid och ork till att leva? I så fall kan det här vara kursen för dig! 

Vi erbjuder både teoretisk kunskap, idéutbyten och många olika typer av praktiska tips för bättre balans mellan aktivitet och vila. Du får hjälp att ”dra i nödbromsen” och hitta dig själv. 

Mål

Att du ska upptäcka vad balans i tillvaron betyder för dig och förstå hur du kan förbättra dina möjligheter att uppnå den.

 

Exempel på innehåll

  • Olika sätt att hantera och förebygga stress
  • Vad vill du att ditt liv ska handla om
  • Att förändra det som inte fungerar och bygga nya hållbara vanor
  • Att navigera klokt genom stormar i livet
  • Att skapa fungerande relationer
  • Medveten närvaro – här och nu
  • Att bli god vän med dig själv

Upplägg

Kursen är förlagd till EFS/Arken i Skellefteå och löper över åtta tisdagkväll mellan 18.00 och 20.30, med start 1/10 och avslutning 26/11. För den som vill är det drop-in med möjlighet att värma matlåda och umgås från ca 17.15.

Kursen har inga krav på förkunskaper. Du får teoretisk och praktisk kunskap som kan hjälpa dig att minska stressen i din vardag och formulera mål och åtgärder för att nå mer harmoni i ditt liv. Genom att reflektera och samtala kring våra respektive erfarenheter utvecklas vi tillsammans.

Vi utgår från boken ”Tid att leva”, (Livheim & Ek & Hedensjö, 2016) men kan anpassa mycket efter vad du och dina kurskamrater behöver.

 

Kostnad

Du som kursdeltagare betalar endast en administrativ avgift på 200 kr.

Förkunskapskrav:

Inga förkunskapskrav

Vill du veta mer?

Katarina Eriksson
Tel: 0910 – 73 20 23
Skicka ett mail

Nils Hedlund
Tel: 0910 – 73 20 10
Skicka ett mail

Kurstider:

2024-10-01—2024-11-26

Sista ansökningsdag:

15 sep

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER!

Kontakta oss gärna