Musiklinjen

Utb_AfrSan_03Utb_AfrSan_02Utb_AfrSan_01Utb_AfrMus_04

 

Gå direkt till Musiklinjens egna hemsida genom att trycka här.

 

Här kan du beställa prospekt

Musikerinriktning

Musiklinjen med musikerinriktning är en 1-2 årig kurs som vänder sig till musiker som vill ägna sig åt musik i afro-amerikansk tradition tex pop, rock soul, jazz, gospel och blues antingen du vill ha musiken som yrke eller som fritidsintresse.

Utbildningen vill var en plattform för dig att utvecklas både på ditt instrument och i ditt ensemblespel.

Hjärtat i musikerutbildningen är livespelningar. Du får många möjligheter att uppträda, dels regelbundet på skolan, men även på andra scener.

Läs mer

Sånginriktning

Musiklinjen med sånginriktning är en 1-2 årig kurs, som vänder sig till sångare som vill ägna sig åt musik i afroamerikansk tradition (pop, rock, soul, gospel, blues, jazz) antingen du vill ha musiken som yrke eller som fritidsintresse.

Vi jobbar aktivt med olika funktioner som t.ex curbing, overdrive och edge inom sång. Du får chansen att utforska hela din röst, samt utveckla ditt sceniska framträdande. Detta bl a genom flertalet musikcaféer och konserter under året. Du får även individuella lektioner med en sångpedagog. Parallellt med detta utgör klassen en gospelkör som turnerar och ger konserter regelbundet. Kören spelar dessutom in en CD skiva.

läs mer

Musikproduktion

Musiklinjen med musikproduktionsinriktning är en 1-årig kurs som vänder sig till dig som vill skriva och producera musik. Du får möjlighet att lära dig hela processen inom musikproduktion, allt från att skriva, arrangera, spela in, mixa & paketera.

Vi jobbar både med traditionell låtskrivning men också med musik och ljud inom andra medier till exempel film och reklam, allt för att du som kursdeltagare ska få bredden i ditt musikskapande.

Skolans nybyggda studio och professionella utrustning ger möjlighet till produktioner på hög nivå. Du som kursdeltagare har självklart tillgång till studion dygnet runt.

läs mer

 

Grundinriktning

Utbildningen vänder sig till dig som vill spela pop, rock, soul och blues Du får prova på att spela i ensemble samt utveckla dina kunskaper på gitarr, piano, bas och trummor.

Du får också möjlighet att fördjupa dig i musikteori utifrån din egen nivå. En del av undervisningen läser du tillsammans med våra musiker, sångare och musikproducenter.

läs mer